Om Better Together

Better Together er for unge, der er mellem 15-30 år og som bor i København.

Better Together er en ny måde at skabe aktiviteter for unge.

Vi samarbejder med foreninger og uddannelsesinstitutioner om at skabe aktiviteter, der er helt tæt på de unges hverdag ude på skolerne og ungdomsuddannelserne.

På den måde vil vi gøre det nemmere og mere attraktivt for unge på ungdomsuddannelser og skoler at være med i foreningsaktiviteter med andre unge i lokalområdet.

Mere om Better Together

Hvad er vores formål?
  • Vi skaber flere aktiviteter i København målrettet unge inden for forskellige sportsgrene
  • Vi skaber nye samarbejder mellem foreninger, ungdomsuddannelser og skoler i København
  • Vi skaber fællesskaber inden for forskellige aktiviteter på baggrund af ønsker fra unge på ungdomsuddannelserne.
Hvordan kan vi hjælpe dig?
  • Er du ung på en ungdomsuddannelse i København, og vil du gerne vil have et nyt, aktivt fællesskab på din uddannelse? Du kan både finde inspiration i vores aktivitetsoverblik eller kontakte os, hvis du har en helt anden idé.
  • Er du en del af en forening, der gerne vil lave et nyt samarbejde med en ungdomsuddannelse i København om aktiviteter for eleverne på deres uddannelse eller i nærområdet? Tag fat i vores sundhedskonsulenter og hør om mulighederne for samarbejde - de har kontakt til alle ungdomsuddannelserne i København.
  • Er du en medarbejder på en ungdomsuddannelse i København, og vil du gerne samarbejde med en forening om et tilbud til dine elever? Tag fat i vores sundhedskonsulenter og hør om mulighederne for samarbejde - de har kontakt til mange foreninger.

Kontakt

Klaus Dewaegenaere Ryding

Sundhedskonsulent

Armin Sahuric

Sundhedskonsulent

Video Url

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af videoen kan sætte en eller flere cookies på din computer, når du afspiller videoen.